Persoonlijke adviseurs voor een verzekerde duurzame financiƫle toekomst.

Maatregelen i.v.m. het coronavirus (COVID-19)

Wij zijn alleen geopend op afspraak.  Bel eerst om een afspraak te maken indien u langs wilt komen. Om de verspreiding van het coronavirus te beperken en omwille van uw gezondheid en die van onze medewerkers houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Over ons

Geurts + partners is een familiebedrijf dat ruim 40 jaar bestaat. Wij bieden onafhankelijk financieel advies en verzekeringsoplossingen aan particulieren en bedrijven. Hiervoor maken wij elk jaar selecties van verzekeringsmaatschappijen met de voor u beste voorwaarden.

Complete advisering: gemak, efficiency en overzicht
Ons doel is u als klant, een complete advisering en begeleiding aan te bieden op het gebied van financiële vraagstukken. Om dit te realiseren, maken wij altijd eerst een inventarisatie van de risico’s waarmee u te maken heeft. Vervolgens gaan wij met u na welke risico’s verzekerd moeten worden. U krijgt bij ons advies over welke producten het beste aansluiten bij uw wensen en persoonlijke omstandigheden. Voor de verschillende verzekeringen onderhouden wij voor u de contacten met de maatschappijen. Daarmee bieden wij u gemak, efficiency en overzicht.

De diensten die wij leveren:

U kunt terecht bij ons met vragen zoals:

  • Kunnen onze maandelijkse hypotheeklasten omlaag?
  • Heb ik wel een toereikende pensioenvoorziening?
  • Kan ik eerder stoppen met werken zonder er financieel op achteruit te gaan?
  • Hoe kan ik mijn woonlasten blijven dragen wanneer ik door ziekte niet meer kan werken?
  • Ik heb nieuwe stereo apparatuur gekocht en weet niet zeker of de dekking van mijn inboedelverzekering nog wel toereikend is.
  • Ik heb een arbeidsconflict met mijn werkgever. Biedt mijn rechtsbijstandverzekering dekking voor juridische kosten?

Herkent u zich in één van de bovenstaande vragen, of heeft u andere vragen met betrekking tot uw hypotheek, verzekeringen of pensioen? Loopt u gerust eens bij ons binnen of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Ondernemersvraagstukken
Ook met ondernemersvraagstukken kunt u bij ons terecht. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij brengen graag in kaart wat wij voor u, uw bedrijf en eventueel personeel kunnen betekenen.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.