Persoonlijke adviseurs voor een verzekerde duurzame financiële toekomst.

Hypotheken

Een hypotheek is een geldlening met als onderpand uw woning. De geldverstrekker is degene die u de lening verstrekt. Dit kan een bank zijn, maar ook een verzekeringsmaatschappij. De hypotheekadviseurs van Geurts + partners kunnen en willen u graag alles vertellen over de hypotheeksoort die bij U, Uw levensstijl en persoonlijke situatie past.

Heeft U het huis gevonden waar U al zo lang naar op zoek was? Of wilt u eerst weten waar u financieel staat, voordat u zich op de woningmarkt begeeft? In beide gevallen zit U bij Geurts + partners goed. Ook de mogelijkheid tot het oversluiten van uw bestaande hypotheek brengen wij graag onder de aandacht. Door de zeer lage rente van dit moment kan het oversluiten van een hypotheek voordeel opleveren. Toch is voorzichtigheid geboden. Bij het vervroegd openbreken van een hypotheekcontract zijn vaak forse kosten (boete, advieskosten, taxatie en notariskosten) verschuldigd. Daarom is het zaak om een erkend hypotheek adviseur van Geurts + partners te laten berekenen of de oversluitkosten opwegen tegen het te behalen toekomstig rentevoordeel. Met het kopen van een woning gaat U wellicht de grootste financiële verplichting aan in uw leven. Daarom is het verstandig deskundig advies in te winnen, zodat u een hypotheek krijgt die past bij uw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst. De erkende hypotheekadviseurs van Geurts + partners helpen u graag wegwijs te worden in de vele mogelijkheden. Met adviezen die 100 % onafhankelijk zijn! Dit in tegenstelling tot veel van onze collega’s. Daarbij heeft Geurts + partners kwaliteit, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan. Geurts + partners begeleidt en adviseert u gedurende het hele aankooptraject. Vanaf het oriëntatiemoment tot het bezoek aan de notaris, van de taxatie tot en met de voorlopige teruggave van de fiscus. Een hypotheekvoorstel van Geurts + partners is een doordacht document waaraan een intensieve inventarisatie is voorafgegaan. Een inventarisatie van uw levensstijl en mogelijkheden. Wij hebben contacten met bijna alle geldverstrekkers waardoor altijd de beste keuze gemaakt kan worden.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen 045-5211668 of mailen naar hypotheken@geurtspartners.com

 

Overlijdensrisicoverzekering

Uiteraard willen we allemaal gezond oud worden. Maar heeft u er al eens bij stilgestaan als dat niet gebeurd? Weet u wat de financiële gevolgen zijn voor uw nabestaanden? Door een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten, zorgt u voor meer zekerheid voor uw nabestaanden. Zodat zij de huur of hypotheek kunnen betalen. Bekijk hier de ORV-video voor een volledige uitleg.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.