Persoonlijke adviseurs voor een verzekerde duurzame financiƫle toekomst.

Adviseurs

Michel Geurts

Sinds 1995 ben ik werkzaam in de assurantiebranche met advisering in de ruimste zin van het woord. Het door mijn vader in 1968 opgerichte assurantie en hypotheekadvieskantoor "Assurantiën HM Geurts BV" heb ik in 1998 overgenomen.

E. michel@geurtspartners.com

Paul van de Mortel

Geboren in 1970 en woonachtig in het Midden Limburgse Heel. Door mijn zeer brede interesse ben ik in bezit van vrijwel alle denkbare diploma’s op het gebied van assurantiën en hypotheken en adviseer u graag over zakelijke en privé verzekeringen maar ook over hypotheken!

E. paul@geurtspartners.com

Marc Habets

Geboren (16-04-1969) en getogen in Brunssum. In 1991 in "het vak" terechtgekomen en na diverse buitendienstfuncties vanaf 01-06-2005 werkzaam bij Geurts + partners Assurantiën BV. Als Erkend Hypotheekadviseur heeft met name de hypothecaire dienstverlening mijn voorkeur. Het persoonlijk contact en het niet "bancair" werken is daarbij mijn drive ons kantoor te onderscheiden in deze hectische markt.

E. marc@geurtspartners.com

Hans Franssen

Per 1 april 2018 ben ik gestart als partner bij Geurts + Partners. De afgelopen 21 jaar ben ik werkzaam geweest in het bankwezen. In deze periode heb ik  gewerkt in diverse functies variërend van hypotheekadviseur, financieel planner en vermogensmanager. Altijd met een focus voor zowel particulieren als ondernemers, gericht op een lange termijn relatie, op basis van persoonlijke aandacht, deskundigheid en vertrouwen. Als Financieel Planner (FFP) en Erkend Financieel Adviseur (EFA) is het mijn passie onze klanten met een goed en bestendig advies naar de toekomst  te helpen hun wensen en dromen te verwezenlijken.

E. hans@geurtspartners.com

Jos Thewissen

Financiëel adviseur

 Erkend Financieeladviseur (EFA)

E. jos@geurtspartners.com

 Jos Thewissen

 

 

SEH

De erkenning van de SEH is een kwaliteitslabel voor hypotheekadviseurs. De hypotheekadviseurs die dit label mogen voeren, hebben de SEH laten zien dat zij deskundig en ervaren zijn in het geven van hypotheekadvies.

Voor meer informatie kijk op: www.seh.nl

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.